Ēdienkarte

Uzkodas

  • Ķiploku grauzdiņi ar siera mērci (*1;*3;*7) 4,50€
  • Frī kartupeļi ar ķiploka vai tomātu mērcīti 4,50€
  • Avocado “guacamole” ar kukurūzas čipsiem 7,50€
  • Brusketes ar avocado un olu-pašot 9,50€

Salāti

  • Mix salāti ar avocado un greipfrūtu 8,50€
  • Biešu salāti ar pesto mērcīti un fetas sieru (*7;*11) 7,50€

Zupas

  • Zaļo zirnīšu krēmzupa ar kokosa pienu un mājas kūpinājumiem(*7) 6,20€
  • Baraviku zupa (*9) 9,50€
  • Īstā Nīcas vēžu zupa (*2;*4) 13,50€

Pamatēdieni

  • Laša fileja ar vārītiem rīsiem, silto pesto mērcīti un sezonas salātiem (*4;*7) 19,70€
  • Cūkgaļas karbonāde ar apceptiem kartupeļiem (*3;*7) 12,50€

    -siera cepurīte + € 1,00
    -tomātu, siera cepurīte + € 1,30
    -spinātu, siera cepurīte + € 1,30

  • Vistas filejas karbonāde ar apceptiem kartupeļiem 12,90€

    -siera cepurīte + € 1,00
    -tomātu, siera cepurīte + € 1,30
    -spinātu, siera cepurīte + € 1,30

  • Pasta ar spinātiem un saulē kaltētiem tomātiem 11,00€
  • Pasta bolognese 10,70€
  • Pasta ar vistas stienīšiem saldskābajā mērcē un svaigiem dārzeņu salātiņiem 14,90€
  • Ceptas cūkgaļas ribiņas “kurzemnieku gaumē” ar štovētiem kāpostiem un apceptiem kartupeļiem 17,50€

Mērces

  • Ķiploku mērce (*3) 1,20€

    no Ječu ķiplociņiem

  • BBQ mērce 1,20€
  • Pikantā tomātu Mērce 1,20€
  • Tomātu zaļumu mērce 1,20€

Deserti

  • Plānās pankūkas ar Nīcenieku ievārījumu (*1;*2;*7) 4,00€
  • Saldējuma izlase ar mērci (*7) 4,90€
  • Rupjmaizes kārtojums ar dzērveņu ievārījumu un saldo putukrējumu (*7) 5,50€
  • Panna-Cotta ar sezonas ogām (*7) 5,00€

*Alergēnu saraksts

  1. Labība, kas satur lipekli, t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi, un tās produkti;

2. Vēžveidīgie un to produkti;

3. Olas un to produkti;

4. Zivis un to produkti;

5. Zemes rieksti un to produkti;

6. Sojas pupas un to produkti;

7. Piens un tā produkti;

8. Rieksti, t.i., mandeles, lazdu rieksti, valrieksti, Indijas rieksti, pekanrieksti, Brazīlijas rieksti, pistāciju rieksti, makadāmijas jeb Kvīnslandes (Macadamia ternifolia) un to produkti;

9. Selerijas un to produkti;

10. Sinepes un to produkti;

11. Sezama sēklas un to produkti;

12. Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10 mg/kg vai 10 mg/l;

13. Lupīna un tās produkti;

14. Gliemji un to produkti.